Monopol med riktiga pengar

Nu har det hänt! Det 80 året till ära väljer spelföretaget Hasbro att fylla 80 av 30 000 nyproducerade spel med riktiga sedlar i. Ja, plötsligt hände det.

2543826-ett-sallskapsspelAtt spela spel är något som alla människor älskar att göra och även om vi nu till större grad vänt oss till nätet för att spela på exempelvis onlinesajter som https://se.balletbingo.com/ för att både få underhållning och pirr så hänger fortfarande de mer traditionella brädspelen med. Dock inte i samma fart som förut och de har blivit lite mer marginaliserade. Detta är något som det stora spelföretaget Hasbro vill försöka ändra på genom att inför deras 80 årsjubileum blåsa liv i många spelares drömmar om att man ska kunna spela med riktiga pengar. Man vill göra något nytänkande som ger uppmärksamhet, men framför allt så vill man förverkliga många människor dröm om att spela med riktiga monopolpengar, detta efter att de gjort en undersökning där många människor hade det som dröm.

80 spel fyllda med pengar

Tidningen Västerbotten Kuriren liknar det hela med Kalle och Chokladfabriken om att man ska finna en chokladkaka med en riktig biljett in till fabriken. kanske är denna vinst lite bättre och lite godare.

I 69 av de nyproducerade spelen gömmer det sig 150 euro vilket är en liten härlig skatt och i 10 av spelen kommer man kunna finna 300 euro. För en riktigt lycklig vinnare kommer man i ett spel kunna kamma hem hela 20 000 euro! Vill du ha chans till denna vinst bör du bege dig till Frankrike, och om du tror att du kommer kunna väga dig fram till spelen med riktiga pengar så hugger du i sten. Den enda hjälpen man kan tänkas få är att spelen med riktiga pengar är aningens större, men inget som ett öga ser snabbt.

Kanske ska man inte handla ett spel med anledning om att vinna riktiga pengar utan för att man vill spela det traditionella brädspelet. Det första spelet kom efter 1929 år börskrasch och var en stor kritik till kapitalismen.