Bästa söndagen

Vad gör man egentligen en regnig söndagseftermiddag i mitten av oktober? De flesta skulle nog svara att dom placerar sig på sofflocket framför viaplay och kolla på någon fotbollsmatch av något slag. Det är väl i alla fall vad de flesta män skulle svara.

För av någon konstigt anledning så verkar sport alltid sändas en söndag- eller lördagseftermiddag. Något som många av kvinnorna där ute kan störa sig väldigt mycket på.

Nog för att spel och sport är väldigt kul i många avseenden, kan man ju inte komma ifrån det faktum att nästan alla män älskar sport. Oavsett om det så handlar om fotboll, ishockey eller tennis. All sport välkomnas om man är man, och allra helst en söndagseftermiddag.

Men visst ska man kanske inte klandra dom, för det är inte mycket ledig tid man får på veckorna. Många sitter fast i ett ekorrhjul som heter duga och har helt enkelt aldrig tid med roliga saker som spel och sport. Då får man helt enkelt ta den lilla tid man får och ägna sig åt det man gillar allra bäst, oavsett om det så handlar om tittande på sport, gambling eller shopping.

Några tips på en bra söndag:

•    God mat och dryck

•    Härligt sällskap

•    Valfri underhållning